Přihlášky na třetí ročník PRAGUE YOUTH RUGBY FESTIVAL

25.02.2016 16:27
Vážení ragbyoví přátelé,
 
je nám potěšením oznámit, že v sobotu dne 9. dubna 2016 proběhne 3. ročník mládežnického ragbyového festivalu PRAGUE YOUTH RUGBY FESTIVAL (ve zkratce PYRF). Turnaj organizují společně Rugby Klub Petrovice, RC Tatra Smíchov, RC Mountfield Říčany a RC Slavia Praha, která v rámci festivalu pořádá turnaj U16 (pozvánka nezahrnuje tuto kategorii, RC Slavia Praha řeší na individuální bázi). Účast potvrdilo, popř. vážně zvažuje cca 12 klubů z Německa, Polska, Litvy, Lotyšska, Ruska, Ukrajiny, Rumunska a Rakouska. PYRF je podporován městskými částmi Praha 5, Praha 6, Praha Petrovice, městem Říčany a je pod oficiální záštitou České Ragbyové Unie.
 

Čas: 

sobota, 9. dubna 2016
začátek 9-10 hod., konec pozdní odpolední hodiny (bude upřesněno po uzavření přihlášek a sestavení hracího systému turnaje).
 

Místa turnaje:

U8, U10 – RC Tatra Smíchov
U6, U12 – Rugby Klub Petrovice
U14 – RC Mountfield Říčany
 

Startovné:

U8 – U12 500,-Kč za jeden tým
U14 1.000,-Kč za jeden tým
 

Termín a forma přihlášení: 

do 14.3.2016 e-mailem na pyrf@estec.cz (ideálně jeden e-mail za klub zahrnující všechny kategorie U6-U14, kontaktní osobu(y) a telefon). S ohledem na množství přihlášených týmů a kapacitu areálů si organizátoři dovolují vyhradit si právo nepřijmout všechny přihlášené.
 
Po uplynutí lhůty pro přihlášení budou sestaveny hrací plány a přihlášení obdrží bližší informace.
 
Těšíme se na Vaši účast a věřme na povedený ragbyový den. Ragby zdar!
 
Organizační výbor PYRF