Informace pro U8

03.04.2016 22:41

Přihlášené týmy: Petrovice A, Říčany A, Tatra A, Říčany B, Tatra B, Sparta, Slavia A, Babice, Slavia B, Praga, Rakovník, Přelouč, Rugby Cricket Dresden Club (D), Gelezinis Vilkas Rugby Club (LT), Rugby Club Leipzig (D), Olomouc, Dragon Brno, Vyškov, Tatra C, Kralupy, Říčany C, Tatra D, Plzeň, Petrovice

Čas: sobota 9.4.2016, areál bude otevřen od 8.30, výkop prvních utkání 10.30, přestávka na obědy 12 až 13 hod, závěr kolem 16. hodiny. Při příchodu se každý tým ohlásí u informačního stánku, kde dostane poukaz na obědy a odevzdá originál soupisky a kopie kartiček zdravotních pojišťoven.

Místo: tréninkové hřiště RC Tatra Smíchov u ulice Běžecká, Praha 6 ; místa pro parkování jsou vyznačena na připojeném plánku, prosím o dodržování. Plánek parkovišť.
Plánek hřiště.

Hráči: turnaj je určen pro kategorii U8 tj. pro hráče narozené v období mezi 1.1 2008 až 31.12. 2009. Jednotlivé týmy zašlou na adresu pyrf@estec.cz soupisky týmů s údaji o hráčích: jméno a příjmení hráče, datum narození hráče a to nejpozději do 7.4.2016. Při zápisu do turnaje na místě pak vedoucí týmů předají pořadateli originál soupisky a kopie kartiček zdravotních pojišťoven. Formulář soupisky ZDE.

Systém turnaje: základní rozřazovací část (kvalifikace), semifinálová část, finálová část.  Rozlosování pro základní část a rozpis zápasů pro další části jsou ZDE. Smyslem základní části je rozdělit týmy na dvě části podle výkonnosti. Po obědě bude následovat semifinálová část, která určí vždy tři postupující do finálových skupin. Hrát se bude na čtyřech hřištích, poměrně často však na jednom hřišti bude více skupin, proto prosím věnujte pozornost i těmto údajům. Celkem každý tým odehraje 8 utkání po 6 minutách. Pro určení pořadí ve skupině je rozhodující:

1. počet bodů
2. pokud by byl shodný, pak rozdíl skóre
3. pokud by byl shodný, pak počet položených pětek
4. pokud by by shodný, pak vzájemné utkání 
5. pokud by bylo nerozhodné, pak nižší počet hráčů staršího ročníků podle soupisky 
6. los
 

Rozhodčí:  trenéři, je předepsáno v rozpisu

Pravidla: dle aktualizované úpravy pravidel KM ČSRU pro kategorii U8 (nově např. zákaz odmítání). Viz ZDE 

Schůzka trenérů: pátek 8.4. od 19.30, TOP HOTEL

Hlavním organizátorem turnaje v kategorii U8 je Iva Riegertová.